SME

Archív článkov - november 2020

Ak si chcete pozrieť archívny článok, môžete si ho vyhľadať, alebo zobraziť podľa dátumu kedy bol publikovaný

Kontajnerované výpestky môžeme sadiť celoročne. Na jeseň sadíme voľnokorenné stromčeky až po opadaní listov.
Aké sú novinky v sortimente čerešní, slív, marhúľ, hrušiek a jabloní? Redakcia SME30. nov 2020, o 6:58
Čo vziať a čo nevziať do záhrady? Nemusíte mať práve zvieraciu farmu, aby ste sa dostali ku kvalitnému kompostu. 27. nov 2020, o 7:35
Zabudnuté druhy ovocia treba vrátiť do našich záhrad. 25. nov 2020, o 14:24 12
Naozaj už máte uskladnenie úrody a ošetrenie náradia pred zimou poctivo hotové? 23. nov 2020, o 10:24
Najdostupnejšia je Fándlyho jabloň v areáli základnej školy v Naháči.
Túto vzácnosť do svojej záhrady asi nezoženiete, ale s nami sa s ňou môžete dôkladne zoznámiť. 20. nov 2020, o 8:49
Rastlina krajového Legnavského karpeľa pred zberom na jeseň.
Chutí ako kaleráb, vyzerá ako biela repa. Viete ako ju dopestovať či skladovať? 18. nov 2020, o 8:46
Nie všetky vtáky prilietavajú až na naše naplnené kŕmidlá. Redakcia SME16. nov 2020, o 8:50
Čím starší vinič, tým lepšie víno. Rača ostáva verná Frankovke modrej. Skupina nadšencov tu zrevitalizovala historickú vinicu Tále. 13. nov 2020, o 8:43
Sladké malvičky nenechajte vtákom. Skúsili ste už kompót, likér či ocot? Redakcia SME11. nov 2020, o 9:54
Krkoška sa pestuje a zberá pre zhrubnuté útvary podobné
koreňom.
Koreňová zelenina priamo z prírody? Ochutnajte korene, ktoré zbierali naši predkovia. 9. nov 2020, o 8:52
Ak kompostovaniu trochu pomôžeme, môžeme prírode vrátiť to, čo nám dala. 6. nov 2020, o 8:44 1
Ak poznáte chren len ako pikantnú zaváraninu či omáčku, je čas zoznámiť sa aj s užitočnými výluhmi a postrekmi pre vašu záhradu. Redakcia SME4. nov 2020, o 10:12 2
Posledné oberanie, starostlivosť o stromy a iné drobné práce v záhrade pred príchodom zimy pripomenie profesor Hričovský. Redakcia SME2. nov 2020, o 9:42

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 612
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 111
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 252
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 887
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 711
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 599
SkryťZatvoriť reklamu