SME
Štvrtok, 5. august, 2021 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

Magazín Letná kuchyňa s množstvom receptov nájdete v novinových stánkoch

Časopis s receptami a tipmi na spracovanie sezónneho ovocia si kúpite len za 1,50 €.

Špeciálny 44-stranový magazín s desiatkami receptov na spracovanie sezónneho ovocia a zeleniny si môžete od začiatku tohto mesiaca kúpiť vo vašom stánku.

Prezradíme vám rôzne triky, ako najlepšie môžete spracovať vlastnú úrodu alebo čerstvé ovocie.

Dozviete, aké sú výhody vlastnoručne dopestovaných potravín a prečo sa oplatí podporovať lokálnych výrobcov a drobných farmárov.

A spolu s množstvom receptov na prípravu kompótov, džemov, sirupov, čatní a ovocných vín, v magazíne nájdete aj tipy, ako si užiť pohodovú grilovačku.

Z obsahu vyberáme

  • Postupnosť dozrievania a spracúvania sezónneho ovocia
  • Predĺžte si sezónu špargle
  • Čo všetko vieme pripraviť z kvetov bazy
  • Svieže jahody
  • Vysoká škola pohodového grilovania
  • Čerešne podľa čerešňových týždňov a recepty z nich
  • Pagáčiky, nátierky a herbálne maslá
  • Čatní a džemy
  • Sirupy a osviežujúce nápoje
  • Ostružinové a morušové vína, orechovka
  • Zaručené nálevy na nakladačky ako od babičky
  • Zaváraniny, zaváraniny a ovocné kože
  • Ovocné clafoutis a svieže letné dezerty
  • Nanuky do ruky a množstvo ďalších receptov

Ukážky z magazínu Letná kuchyňa

Pozrite si tiež Celoročný sprievodca každého záhradkára len za 1,99 € Čítajte 

Skryť Vypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Inzercia - Tlačové správy

  1. Podnikáte? Otvorte si účet online a ušetrite
  2. Ako si zabezpečiť krytie liečby a karantény v zahraničí?
  3. Poznáte horúci trend interiérového dizajnu?
  4. Ficov priateľ a oligarcha Miroslav Výboh zmenil kurz v biznise
  5. Ak sa včas nespamätáme, vlaky z Číny získajú Maďari a Poliaci
  6. Na čo si dávať pri investovaní do kryptomien pozor
  7. Odomknite si SME.sk na viacerých zariadeniach
  8. Matej Bel: bol plagiátor alebo génius?
  9. Dominika Kavaschová: Netušila som, že mám v sebe toľko nehy
  10. Ako sa dostať z Bratislavy do Nitry, Bystrice, Popradu a Prešova
  1. Granátové jablko prekvapí vás chuťou i aktívnymi látkami
  2. Stropný zdvihák zlepší život všetkým imobilným ľuďom
  3. Zázračné účinky Arónie na zdravie
  4. Tento výťah si poradí aj s tým najužším schodiskom
  5. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  6. Poznáte horúci trend interiérového dizajnu?
  7. Ficov priateľ a oligarcha Miroslav Výboh zmenil kurz v biznise
  8. Dekarbonizácia má byť súčasťou moderných dodávateľských vzťahov
  9. 100% ovocné šťavy pod lupou – Prečo sa ich oplatí konzumovať?
  10. Ako zvýšiť produktivitu vašej prevádzky?
  1. Ficov priateľ a oligarcha Miroslav Výboh zmenil kurz v biznise 6 931
  2. Dominika Kavaschová: Netušila som, že mám v sebe toľko nehy 6 430
  3. Dovolenka v Turecku: Skvelé hotely na leto 2021 5 803
  4. Ako sa dostať z Bratislavy do Nitry, Bystrice, Popradu a Prešova 5 684
  5. Ak sa včas nespamätáme, vlaky z Číny získajú Maďari a Poliaci 5 307
  6. Matej Bel: bol plagiátor alebo génius? 3 498
  7. Na čo si dávať pri investovaní do kryptomien pozor 3 241
  8. Ako nájsť dobrý jogurt? Ak neobsahuje toto, ani ho nekupujte 3 199
  9. Motorkárska výstroj v lete: ako jazdiť aj v horúčavách? 2 264
  10. Osviežujúci skúter legendárnej talianskej značky 2 206
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Dozrievanie ovocia, sadenie jahôd, ale i rez či vrúľovanie stromčekov.


Profesor Ivan Hričovský 4. aug

Kotlíkovým gulášom a grilovanými klobásami sa vaše kulinárske zručnosti v prírode končiť nemusia.


2. aug

Majú živočíchy svojimi vlastnosťami a zmyslami pred nami navrch?


Renata Kubečková 27. júl

Považský región ukrýva pod zemou archeologické poklady.


23. júl