SME

Magazín Letná kuchyňa s množstvom receptov nájdete v novinových stánkoch

Časopis s receptami a tipmi na spracovanie sezónneho ovocia si kúpite len za 1,50 €.

Špeciálny 44-stranový magazín s desiatkami receptov na spracovanie sezónneho ovocia a zeleniny si môžete od začiatku tohto mesiaca kúpiť vo vašom stánku.

Prezradíme vám rôzne triky, ako najlepšie môžete spracovať vlastnú úrodu alebo čerstvé ovocie.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dozviete, aké sú výhody vlastnoručne dopestovaných potravín a prečo sa oplatí podporovať lokálnych výrobcov a drobných farmárov.

A spolu s množstvom receptov na prípravu kompótov, džemov, sirupov, čatní a ovocných vín, v magazíne nájdete aj tipy, ako si užiť pohodovú grilovačku.

SkryťVypnúť reklamu

Z obsahu vyberáme

  • Postupnosť dozrievania a spracúvania sezónneho ovocia
  • Predĺžte si sezónu špargle
  • Čo všetko vieme pripraviť z kvetov bazy
  • Svieže jahody
  • Vysoká škola pohodového grilovania
  • Čerešne podľa čerešňových týždňov a recepty z nich
  • Pagáčiky, nátierky a herbálne maslá
  • Čatní a džemy
  • Sirupy a osviežujúce nápoje
  • Ostružinové a morušové vína, orechovka
  • Zaručené nálevy na nakladačky ako od babičky
  • Zaváraniny, zaváraniny a ovocné kože
  • Ovocné clafoutis a svieže letné dezerty
  • Nanuky do ruky a množstvo ďalších receptov

Ukážky z magazínu Letná kuchyňa

Pozrite si tiež Celoročný sprievodca každého záhradkára len za 1,99 € Čítajte 

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 791
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 294
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 145
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 261
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 837
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 995
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 836
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 454
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Špargľová kúra aktivuje metabolizmus.


Eva Ivanišová a 1 ďalší

Fazuľa si udrží klíčivosť až osem rokov.


a 1 ďalší

Keď stretnem medveďa a všimnem si ho skôr, ako on mňa, pozdravím ho.


Zuzana Šajbanová a 1 ďalší 56

V máji sa už konečne dočkáme prvého ovocia.


a 1 ďalší
SkryťZatvoriť reklamu